Kontakt

NØGLEFUNKTIONER I SERVICENOW UIPATH INTEGRATION

NØGLEFUNKTIONER I SERVICENOW UIPATH INTEGRATION

UiPath er en RPA-løsning til omfattende end-to-end-automatisering, der tilbyder virksomheder værktøjer til at automatisere daglige kontoropgaver for hurtigere virksomhedsændringer.

For en række forretningsaktiviteter implementerer organisationer automatisering. Virksomheder, der sigter mod at ride med på bølgen af ​​applikationer drevet af kunstig intelligens (AI), har haft stor gavn af robot procesautomation (RPA). Et af de mest almindelige RPA-værktøjer kaldes UiPath. It-teams kan opsætte softwarerobotter ved hjælp af UiPath til at automatisere gentagne operationer. Disse robotter indsamler og evaluerer data fra en række forskellige applikationer. 

Platforme på forkant med forretningsændringer, som ServiceNow, er hurtige til at integrere essentielle automatiseringsløsninger. Et sådant kreativt samarbejde er kombinationen ServiceNow og UiPath. Lad os diskutere funktionerne i UiPath-integrationen med ServiceNow.

Inkorporerer UiPath og ServiceNow

Organisationer kan bruge UiPaths integration med ServiceNow til at automatisere og forbedre deres workflow og testprocesser. Denne integration forbedrer også ServiceNow-automatiseringsfunktionerne. Sammen giver UiPath og ServiceNow virksomheder muligheden for at handle proaktivt og øge produktiviteten.

Virksomheder kan levere software og applikationer mere effektivt takket være ServiceNow-teststyring. Det administrerer og forenkler testprocedurer for test- og ledelsesteamene, mens antallet af problemer reduceres. UiPath-teststyring gør på den anden side ServiceNow-klienter i stand til at teste og implementere nye arbejdsgange. For at opfylde et systems krav udvikler, planlægger og analyserer ServiceNow og UiPath testledere resultaterne.

Hvad er UiPath, og hvordan virker det?

UiPath er en robotiseret procesautomatiseringsløsning til omfattende end-to-end automatisering. Det tilbyder virksomheder værktøjer til at automatisere daglige kontoropgaver for hurtigere virksomhedsændringer. Den anvender en række teknikker til at konvertere besværlige job til automatiserede processer.

Automatisering af rutine- og regelbaserede procedurer med RPA-implementering ved hjælp af UiPath kan være nyttig. Robotics integration i eksisterende forretningsprocesser kræver ikke ændring af det gamle system. Interessant nok er alt dette muligt med meget små omkostninger.

Det er muligt at træne UiPath-robotter til at udføre specifikke kommercielle opgaver. Disse bots kan også se grænsefladen på en måde svarende til, hvordan den ses af mennesker. De kan derfor i en nøddeskal støtte dit personale. Mennesker har stor gavn af den måde, bots og mennesker samarbejder på. Du vil også løbende modtage opdateringer om fremskridtene, hvilket er en ekstra fordel.

Fordele ved UiPath:

  • Sparer tid

UiPath forenkler og automatiserer processer, samtidig med at virksomhederne kan overvåge, vurdere og overvåge ydeevnen af ​​hele automatiseringsprogrammet. For at mindske uorganisering er UiPath en platform, der er både overkommelig og effektiv. For at holde systemerne opdaterede udfører UiPath-robotter en række forskellige operationer, processer og vedligeholdelseslogfiler. UiPath sparer en betydelig mængde tid ved at bruge automatisering og bots til at udføre procedurer.

  • Forbedrer medarbejderoplevelsen

Automatisering er afgørende for at øge medarbejdertilfredsheden og fritage medarbejderne for tidskrævende opgaver. RPA bruges af UiPath til at automatisere besværlige, tidskrævende operationer i et forsøg på at øge medarbejdertilfredsheden. Medarbejderne kan nu koncentrere sig om ting, der er vigtigere og kræver menneskelig interaktion. UiPath hjælper kundeserviceteams ved at reducere opkaldsvolumen med op til 50 %.

  • Garanterer overholdelse

Overholdelse i globaliseringens tidsalder er afgørende for alle virksomheder, og UiPath overholder alle regler for at garantere overholdelse. For at forbedre forretningsdriften administrerer og minimerer den juridiske problemer. For at sikre, at alle regler følges, administrerer UiPaths interaktive dashboard alle de operationer, der omfatter datatransmission, fakturabehandling, indkøbsordreudstedelse mv.

  • Øger kundetilfredsheden

Kundeservicecentre kan fuldt ud automatisere kundeserviceprocessen ved hjælp af UiPath. For at give kunderne en bedre oplevelse forbedrer det selvbetjenings- og chatmuligheder, fremskynder svar og forbedrer svarkvaliteten. Kunder har mulighed for at kommunikere med kundeplejeteams gennem en række forskellige kanaler takket være deres støtte til omnichannel-kommunikation.

Nøglefunktioner i UiPath Task Manager for ServiceNow:

  • Automatiser ServiceNow-testsager, så virksomheder kan bruge UiPath Studio Pro til at automatisere ServiceNow-testsager.
  • Overvågning af testresultater gør det muligt for organisationer at spore udviklingen af ​​automatiseret test. Så snart det er tilgængeligt, uploader UiPath Orchestrator resultaterne af automatiserede testkørsler.
  • Giv grundige testresultater, der beskriver udførelsen af ​​robotterne.
  • For at minimere vedligeholdelse, nedetid og risiko, når softwarerobotter ikke fungerer, skal du bruge UiPath kontinuerlig RPA-test.

konklusion:

AvanteNu har specialiseret sig i at levere banebrydende ServiceNow-løsninger, som hjælper virksomheder med at øge produktiviteten og kundetilfredsheden. Vores robuste og brugervenlige løsninger gør dig i stand til at designe og optimere processer for hurtigt og præcist at udføre en række gentagne forretningsaktiviteter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *