Kontakt

LAV-KODE VS. NO-CODE PLATFORM: HVAD ER FORSKELLEN?

LAV-KODE VS. NO-CODE PLATFORM: HVAD ER FORSKELLEN?

Programmering er blevet meget mere tilgængelig for den brede offentlighed takket være væksten af ​​lav-kode og ingen-kode platforme. Disse platforme begyndte at demokratisere softwareoprettelse, fordi ikke alle har chancen for at lære at kode.

Den nuværende teknologisektor har for nylig oplevet en hurtig digital revolution. Brugen af ​​avanceret digital teknologi til at forbedre en organisations drift omtales som “digital transformation, “som er en catch-all sætning. Virksomheder, der konkurrerer i nutidens hurtige miljø, lægger nu større vægt på digital transformation.

For at forblive konkurrencedygtige skal virksomheder tilpasse sig det skiftende tekniske miljø og omfavne digital transformation i it-branchen med endnu hurtigere hastighed. Som følge heraf har alle niveauer i en organisations daglige drift og procedurer ændret sig. Virkningen af ​​digital transformation på forretningsrelationer med forbrugere, effektiviteten af ​​transport, produktion, salgskanaler og endda markedsføring!

Hvad er Low-Code automatisering?

Low-code automation er et udtryk, der bruges til at beskrive software, der gør det muligt for forretningsteams at skabe og automatisere deres processer og arbejdsgange uden at have nogen forudgående kodningsviden eller erfaring. Ændringer og funktionaliteter tilgås i stedet via en visuel grænseflade. Automatisering med lav kode har den effekt, at den accelererer skalerbarheden og forkorter udviklingstiden.

Automatiseringsplatforme med lav kode lader brugere automatisere applikationsprocesser med ringe eller ingen kodningserfaring. De mest fremtrædende moduler er typisk inkorporeret gennem visuelle moduler, hvilket gør det nemt og hurtigt for folk at bruge dem. Når du udfører komplicerede eller særlige interaktioner, kræves der imidlertid kodningsekspertise.

Typisk bruger folk med programmeringserfaring og som ønsker at accelerere deres automatiseringsprojekter dem. Selvom ikke-tekniske personer kan bruge automatiseringssystemer med lav kode, er det vigtigt at huske på, at der altid vil være brug for en teknisk person, fordi de fleste automatiseringsprojekter kræver noget kodning på et tidspunkt.

Low-code workflow automation, low-code automatisering af forretningsprocesser (BPA) løsninger og low-code automatisering er alle udtryk, der kan bruges i flæng.

Hvad er No-Code automation?

No-code teknologi gør det muligt for virksomheder at tilfredsstille den stadigt stigende efterspørgsel efter software i en tid, hvor efterspørgslen efter softwareløsninger overgår puljen af ​​kvalificerede udviklere. Evnen til at drive innovation og skabe webløsninger i virksomhedskvalitet uden at have nogen kodningserfaring giver almindelige brugere – uanset om de er udviklere eller ej – mere indflydelse.

No-code løsninger har udjævnet “spillefeltet” i den digitale verden og gjort det nemmere for virksomheder at reagere hurtigt på forandringer. Som et resultat har teams nu de færdigheder, der er nødvendige for at producere agile forretningsteknologiske løsninger i stedet for blot softwareudviklere.

Lav-kode vs. No-code automatisering: Nøgleforskelle

Begreberne no-code automation og low-code automation bruges lejlighedsvis synonymt. Forskellen mellem lav-kode og ingen-kode er mindre, i høj grad et spørgsmål om semantik, men det afhænger hovedsageligt af brugerens perspektiv.

  • Applikationsintegration: Afhængigt af applikationen skal du muligvis kombinere data fra mange platforme. No-code platforme kommer typisk til kort, mens lav-kode udviklingsplatforme ofte tilbyder enestående systemintegrationsfleksibilitet. Men oprettelsen af ​​applikationer uden ordentlig kontrol eller kontrol kan resultere i skygge-it. Mulige resultater omfatter sikkerhedsrisici, regulatoriske vanskeligheder, integrationsproblemer, applikationer, der bruger flere ressourcer end nødvendigt, og eskalerende teknisk gæld.
  • Tidligere uddannelse: Ingen forudgående teknisk viden er nødvendig for, at nogen kan bruge platforme til udvikling uden kode. Lavkodeplatforme er på den anden side kun egnede til folk, der har programmeringserfaring, fordi de har mere komplicerede værktøjer og tilbyder tilpasning. Derfor er der potentiale for medarbejderuddannelse på lav-kode.
  • Resulterende apps: For at producere forretningsapplikationer til internt brug kan udviklingsplatforme med både lav- og kodefrihed bruges. Omvendt muliggør lavkode-platforme udviklingen af ​​populære apps, der understøtter kritiske forretningsprocesser. Til at skabe applikationer, der løser simple forretningsproblemer på egen hånd, er no-code platforme fremragende.
  • målgruppe: No-code platforme er perfekte til enhver medarbejder, der ønsker at innovere og forbedre processer, som diskussionen ovenfor har vist. Platforme med lav kode er bygget til at skabe applikationer på virksomhedsniveau. Det er således et fantastisk værktøj for DevOps-teams og softwareingeniører, der sigter mod at spare omkostninger og tid forbundet med udvikling.

Automatiseringsværktøjer med lav kode:

Automatisering med lav kode reducerer den samlede mængde kodning, der er nødvendig for at automatisere en proces eller arbejdsgang. I stedet for at stole på en udvikler eller it-personale til at generere eller foretage enhver ændring, bruger forretningsteams en visuel grænseflade til at etablere arbejdsgange og skabe automatisering uafhængigt.

Som følge heraf kræver softwaren mindre samlet kode end en tilpasset intern løsning. Derudover muliggør lavkodesoftware hurtigere skalering og er ofte billigere end interne løsninger eller den omfattende tilpasning af en ældre stakkomponent.

 No-code automatiseringsværktøjer:

Software, der aldrig behøver kodning fra nogen, er en oxymoron. Enhver form for software har i sidste ende brug for noget kode til at kontrollere sikkerhed, integrationer eller opgraderinger. Der er dog automationsløsninger, der kan bruges af forretningsbrugere, som ikke har brug for kodningsviden. Software, der bruger “no-code automation” er, hvad der er meningen med dette udtryk. Funktionerne er tilgængelige for slutbrugere, som kan skabe automatisering uden at skrive nogen kode.

konklusion:

Udtrykkene “lav kode” og “ingen kode” refererer begge til en bestemt klasse af automatiseringssoftware. No-code fremhæver blot det faktum, at brugere ikke har brug for tidligere kodningsviden. Lav kode er et mere præcist ord, fordi det anerkender, at selvom forretningsbrugere ikke har kodningsbaggrund, kan programmet stadig have brug for noget kodningsunderstøttelse fra it-teamet, uanset hvor lidt.

På trods af deres ulemper har no-code marketingløsninger ændret, hvordan virksomheder promoverer deres varer og tjenester. Ved at reducere behovet for programmører eller kodere hjælper disse løsninger også med at strømline arbejdsgangen i dine teams. Processer er automatiserede, hvilket sparer vigtige driftsressourcer, herunder tid, penge og energi. Disse teknologier kan hjælpe din virksomhed med at deltage i den globale digitale revolution uanset dens størrelse eller omfang!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *