Kontakt

STIGNING AF BORGERUDVIKLER OG NO-CODE TEKNOLOGI

STIGNING AF BORGERUDVIKLER OG NO-CODE TEKNOLOGI

Citizen-udviklere er oplyste forretningsbrugere, der kan designe nye eller ændre eksisterende forretningsapps ved hjælp af No-Code Technology og ikke er helt afhængige af it-afdelinger.

Teknisk utilfredshed påvirker alle niveauer i en organisation på nutidens stadig mere fjerntliggende arbejdsplads. Som følge heraf søger it-chefer nye måder at anvende innovativ teknologi til at styrke og forenkle deres virksomheder. Med udviklingen af ​​fjerntliggende arbejdsstyrker ville nu være en glimrende mulighed for at introducere innovative teknologier, der øger medarbejderinteraktion og samarbejde.

Som følge heraf forsøger flere virksomheder at implementere no-code automatisering at strømline deres arbejdsgange. Ved at gøre det kan virksomheder styrke den typiske medarbejder til at blive borgerudvikler. Med så meget plads til, at no-code løsninger kan udvides, er borgerudviklerens æra kun lige begyndt.

Medarbejdere er bemyndiget af No-Code Solutions

Bag kulisserne processer er afgørende for enhver virksomheds succes. Tid brugt på hverdagslige gøremål kan reducere produktiviteten, hvilket igen reducerer output. Forhandlere i den finansielle industri anvender f.eks. kode til at automatisere scanninger af finansielle data, så de hurtigt kan finde de rigtige oplysninger og maksimere deres indtjening – hvilket reducerer en timelang operation til et enkelt klik på en knap.

Den gennemsnitlige medarbejder har dog næppe de tekniske færdigheder til at konstruere en sådan funktion, og det er her no-code-løsninger kommer ind i billedet. Enhver medarbejder kan forfine og automatisere deres egne workflow-procedurer – såvel som processer i hele organisationen – med den rigtige kodefri løsning.

Der er et par store fordele ved at gøre det. Til at begynde med indebærer en bedre arbejdsgang, at personalet vil have mere tid i hverdagen til at fokusere på strategiske, mindre tidskrævende opgaver. Kritisk tænkende opgaver vil få den tid og opmærksomhed, de fortjener, uden at blive skubbet til side af andre opgaver. Den eksisterende situation for den globale fjernarbejdsstyrke er et andet element at overveje. Selvom det er blevet det nye normale at oprette forbindelse til et videokonferencerum for at brainstorme eller lede møder, kan det til tider stadig føles nytteløst. En bedre arbejdsgang kan forbedre effektiviteten af ​​disse fjerninteraktioner og give flere muligheder for enkeltpersoner at engagere sig.

Forbedret drift kan også hjælpe medarbejderne med at opnå en bedre balance mellem arbejde og privatliv ved at give dem mulighed for at holde flere pauser og mindske risikoen for udbrændthed, hvilket har været et problem for mange i det foregående år. For ikke at nævne den positive indflydelse, som mere strømlinede procedurer kan have på medarbejdernes kreativitet, hvilket er afgørende for virksomhedens succes. Når medarbejdere i rollen som borgerudvikler anerkender den magt, de har, og omfanget af, hvad de kan opnå med no-code løsninger, kan de inspirere til et udbrud af innovation.

Tillad it-teams at koncentrere sig om de vigtigste opgaver

Udover fordelene for dem selv og virksomheden kan borgerkodere have en positiv indflydelse på deres organisationers it-medarbejdere. Udover at holde personaleteknologien opdateret gennem længerevarende fjerninteraktioner, skal it-professionelle også vedligeholde og overvåge en fjerninfrastruktur, der minimerer forstyrrelser i virksomhedens drift og holde øje med sikkerhedssårbarheder, der er dukket op som et resultat af fjernarbejde. Med alle disse overvejelser i tankerne er det sidste, it-afdelinger bør være bekymrede over, en medarbejders evne til at udføre deres job.

Afsluttende ord:

Med no-code løsninger, kan medarbejderne tage kontrol over deres arbejdsgange, hvilket giver it-medarbejdere mere tid til at fokusere på infrastruktur, sikkerhed og i sidste ende forretningskontinuitet. Det er en win-win situation, når medarbejderne udnytter disse løsninger til deres maksimale kapacitet. Pandemien har givet os et indblik i fremtiden af, hvordan den digitale forretningsverden vil se ud, og vi er kun i de tidlige stadier af dette skift. Jo hurtigere medarbejderne har adgang til no-code-løsninger og kan påtage sig rollen som borgerudviklere, jo bedre vil deres virksomheder have det på lang sigt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *