Kontakt

SERVICENOW IMPACT: AN APP TO KEEP TRACK OF YOUR DIGITAL TRANSFORMATION

SERVICENOW IMPACT: AN APP TO KEEP TRACK OF YOUR DIGITAL TRANSFORMATION

ServiceNow Impact er en personlig løsning, der har til formål at hjælpe IT- og virksomhedsledere med at se ROI hurtigere og sætte dem op til fremtidig succes på deres digitale transformationsrejse.

Adskillige virksomheder sagde sidste år, at deres Digital Transformation (DX) projekter ikke leverede værdi for pengene. ServiceNow Impact, virksomhedens nye AI-baserede produkt, har til formål at øge værdien af ​​DX-initiativer. ServiceNow Impact bruger kunstig intelligens (AI) til at bygge bro over værdigabet og forbedre kvantificeringen af ​​DX-aktiviteter. Den beregner, hvor mange penge en virksomhed kan spare ved at investere i teknologi. Lær hvordan ServiceNow Impact opfylder kravene til digital transformation i de følgende afsnit. Find også ud af, hvad verdensomspændende brands synes om ServiceNows nye produkt.

Hvorfor er ServiceNow Impact så vigtig?

På Nu-platformen, ServiceNow Impact er beregnet til at personliggøre din DX-rejse. ”Kun det, man kan måle, kan forbedres. For at navigere i den fuldt forbundne verden kræver ledere et kommandocenter. ServiceNows platform muliggør næste generations forretningsmodeller ved at levere en enkelt rude. Denne platform er en brugervenlig mobilapp i forbrugerkvalitet, der viser afkastet af transformationsinvesteringer i realtid. Intet som det er nogensinde blevet tilbudt i virksomhedssoftware, hvilket fremgår af dets unikke globale efterspørgsel,” siger Bill McDermott, CEO for ServiceNow.

Virksomheder har investeret næsten tre billioner dollars i DX-projekter globalt i løbet af de sidste tre år, ifølge visse IDC-estimater. Overraskende nok nåede mindre end halvdelen af ​​virksomheder med DX-programmer deres mål. Virksomheder ser et værdigab som et resultat af ineffektive projektprojekter, der ikke fungerer godt sammen, utilstrækkelige udgifter til ældre løsninger og mangel på overlegne ressourcer.

Ifølge en Deloitte-undersøgelse fra 2018 bruger virksomheder 57 % af deres IT-udgifter på at støtte virksomhedens drift, men kun 16 % på at booste innovation.

Ifølge PTC Inc. undersøgelser er den største fordel ved digital transformation operationel effektivitet, som blev nævnt af omkring 40 % af lederne. På den anden side oplevede 36 % af dem, der investerede i digital transformation, en hurtigere time to market. Overraskende nok sagde 31.3 procent af virksomhederne, at teknologisk disruption havde haft en negativ indflydelse på jobskabelsen.

ServiceNow Impact er en personlig, digital oplevelse (anbefalinger og indsigt), der udnytter førsteklasses teknisk support, forebyggende værktøjer, træning og certificeringer, foreskrivende vejledning og ekspertcoaching til at målrette værdigab og lukke dem.

Fordele ved ServiceNow Impact

ServiceNow Impact er den første af sin slags værdiaccelerationsløsning, der er drevet af både mennesker og kunstig intelligens. Det giver en førsteklasses digital oplevelse af høj kvalitet, der er personliggjort til hver funktion og rejse. Den kombinerer kraften fra menneskelig og kunstig intelligens for at hjælpe dig med at realisere det fulde potentiale af dine ServiceNow-investeringer. Det udvider din viden, personaliserer din værdioplevelse og fremskynder resultater.

Virksomhedsledere, systemadministratorer og platformejere vil alle drage fordel af denne software.

 • Fremskynd ROI (The Value Journey Manager for team empowerment) for virksomhedsledere
 • Vær åben over for nye ideer
 • Afstem din strategi med din eksekvering.
 • Hold styr på dine fremskridt.
 • Tilpas dit værd

Ejere af platforme: (Hurtigere resultater med proaktiv indsigt)

 • Udvikler og teknisk assistance
 • Governance og en strategi
 • Observatør af tilfælde
 • Eksperter og on-demand instruktion
 • Individuel service

For systemadministratorer (hurtigere, bedre resultater på en systematisk, skalerbar måde)

 • Administrativ support
 • Kodegennemgange og udviklersupport
 • En nyttig ressource af bedste praksis
 • Individuel instruktion og coaching

Opsummering

ServiceNow Impact udfylder hullerne i din digitale oplevelse og tilpasser den til hver stilling og rejse. Det hjælper nøgleinteressenter i digitale transformationsprojekter, såsom virksomhedsledere, systemadministratorer og platformsejere, med at opnå bedre resultater gennem komplet kontrol og realtidsscenarier.

Med skræddersyet ServiceNow implementering, migration, udvikling, rådgivning, rådgivning, support, vedligeholdelse og testtjenester fra dygtige ServiceNow-konsulenter, kan du få mest muligt ud af ServiceNow Impact-softwaren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *