Kontakt

SERVICENOW LANCERER NYE FUNKTIONER TIL CLOUD IT SERVICE MANAGEMENT

SERVICENOW LANCERER NYE FUNKTIONER TIL CLOUD IT SERVICE MANAGEMENT

ServiceNow introducerer tre nye løsninger til cloud IT Service Management til at fungere på tværs af virksomheder og på tværs af den offentlige sektor for at digitalisere komplicerede procedurer og øge produktiviteten.

ServiceNow er en cloud-baseret platform, der tilbyder et sæt produkter til at hjælpe virksomheder med at digitalisere og integrere. Med dette kan de finde mere innovative, hurtigere og bedre måder at få arbejdet til at flyde på. Og introduktionen af ​​dets seneste funktionssæt er beregnet til at gøre fjernadministration, udvikling og innovation meget nemmere.

ServiceNow, der er førende inden for cloud-baseret IT-serviceadministration, har løftet sløret for en række vigtige teknologier under sin årlige udviklerkonference – Knowledge’22, for at forbedre low-code governance, offentlige tjenester og servicedriftsstyring.

De tre nye løsninger skal fungere på tværs af virksomheder og på tværs af den offentlige sektor for at digitalisere komplicerede procedurer og øge produktiviteten, såsom:

  • Service Operations Arbejdsområde: Den kombinerer service- og driftsdata i én grænseflade for at give teams delt overblik over problemer.
  • App Engine Management Center: Det strømliner lav-kode udviklingsstyring.
  • Offentlig digital service: At hjælpe statslige enheder med at tilbyde tjenester mere effektivt.

En kombination af serviceledelse og drift:

ServiceNow har udviklet sig til at være markedsleder inden for de to separate, men forbundne discipliner IT-serviceledelse og IT-driftsledelse. IT Service Management (ITSM) er den eksterne helpdesk, der besvarer forespørgsler om problemer og tilbyder assistance med hyppige vanskeligheder såsom nulstilling af adgangskode. Den back-end teknologiske infrastruktur, der er nødvendig for at levere tjenester, er under kontrol af IT-driftsstyring (ITOM).

Disse teams opgaver krydser af og til hinanden, som når et driftsproblem forstyrrer brugeroplevelsen. Imidlertid har ITSM- og ITOM-teamene tidligere brugt forskellige systemer til at spore og behandle brugerklager eller forbinde logdata med driftsmæssige bekymringer.

Det nye Service Operations Workspace gør det muligt for begge roller at se problemer fra en enkelt oplevelse for at arbejde på det samme problem samtidigt og løse problemer hurtigere. Dette reducerer nedetiden, øger produktionen, øger kundeglæden og fremmer effektiviteten på tværs af forskellige grupper.

For at sikre, at der er delt information på tværs af disse teams, hævder firmaet, at det hjælper med at samle, hvad der sker på front-end-kommunikationsinteraktionssiden og back-end-operativsiden.

Synkronisering af forskellige arkitekturer:

VP of Infrastructure and Cloud Operations and DevOps hos IDC, Stephen Elliot, forklarer, at dette er en del af en bredere trend, der sigter mod at hjælpe virksomheder med at tilpasse deres teknologiske og forretningsmæssige strukturer. Målene for drifts- og serviceledelsesteamene er de samme – fremragende kundeoplevelser, høje niveauer af systempålidelighed og kundetilfredshed – men forskellige målinger måler dem.

Ved at kondensere, kombinere og automatisere processerne og arbejdsgangene mellem teams og interessenter gør det nye Service Operations Workspace det muligt for teams at kommunikere og reagere hurtigere ved at bruge delte data, der flyder på tværs af integrerede arbejdsgange. Disse dashboards letter hurtigere kommunikation og lader andre teammedlemmer engagere sig i arbejdsgangen uden at miste konteksten til det mere væsentlige problem.

Næsten alle leverandører på dette marked har en form for dashboard og rapporteringskapacitet. Alligevel kan det være en udfordring at gøre de samme data nyttige for forskellige IT- og brancheinteressenter. Disse organisationer behøvede ikke at samarbejde tidligere, men nu er stærkere samarbejde afgørende for succes.

For at afgøre, hvilke processer og oplevelser der tilførte den mest betydningsfulde værdi på tværs af de forskellige grænseflader, var det nødvendigt med omfattende forbrugerundersøgelser til denne udvikling. Drifts- og serviceledelsesteamene har ventet længe på dette, og selv kunderne vil værdsætte denne betydelige fremgang.

Pandemien påvirkede i høj grad øget samarbejde mellem service- og operationsteams. Kravet om fjernarbejde øgede kompleksiteten af ​​interne tjenester og den understøttende infrastruktur.

Derudover skal mange virksomheder ændre, hvordan de driver forretning og interagerer med kunder. Eksempler omfatter:

  • Grundstødning af en flåde af fly.
  • Reduktion af antallet af piloter.
  • Udvidelse af brugen af ​​webbaserede apps for at øge salget.
  • At give personalet sikker adgang til kritiske programmer og samarbejdsværktøjer.

En teknologisk arkitektur understøtter hver af disse justeringer. Virksomheden vil udvide og tilpasse sig mere succesfuldt, hvis dens operationer og tjenester er bedre koordineret.

Styrkelse af Low-Code Governance:

I forbindelse med App Engine-platformen App-motor Management Center (AEMC) hjælper med at integrere lav-kode applikationsstyring i en samlet oplevelse. AEMC samarbejder med App Engine og kombinerer med Automation Engine, ServiceNows RPA-produkt.

Platformadministratorer kan nemt oprette grænser, implementere standarder, tilskynde forretnings- og IT-samarbejde om innovationer og verificere for overholdelse på ét sted. Desuden understøtter AEMC den centrale ledelse af alle lav-kode app udvikling aktiviteter, herunder app-indtag, anmodninger om samarbejde, pipeline-overvågning og implementeringsopgaver. Virksomheder kan anvende det nye værktøjs bedste praksis for app-testning, så de passer til bestemte brugssager eller regionale love. Det nye værktøj har også indbygget bedste praksis til test af nye applikationer.

IDC’s Neil Ward-Dutton, vicepræsident for automation, analytics og AI Europe, hævder, at disse nye ledelses- og styringsevner ikke er eksklusive.

Offentlig procesoptimering:

Offentlige digitale tjenester giver regeringer en digital platform til at tilbyde oplevelser, der kan konkurrere med forbrugerne fra anmodning til løsning. Den nye tjeneste kommer med forudbyggede offentlige datamodeller og arbejdsgange for at hjælpe regeringer med at accelerere innovation, give bedre oplevelser og reagere hurtigere på anmodninger.

Tjenesten skal gøre det lettere for regeringen at gennemføre komplicerede procedurer, der tidligere krævede kontorbesøg, papirskemaer og indhentning af supplerende dokumenter fra andre statslige myndigheder.

Uden ServiceNows IT Service Management-værktøjer kan det være udfordrende at styre forskellige teams indsats for at arbejde på forskellige projekter. Med det nye tilbud er ServiceNow nu en langt mere seriøs kandidat til at være en platformsudbyder, der kan bruges bredt på tværs af snesevis af projekter i forskellige områder af en organisation.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *