Kontakt

SERVICENU SAN DIEGO RELEASE

SERVICENU SAN DIEGO RELEASE

ServiceNows seneste San Diego-udgivelse kombinerer banebrydende teknologi, en intuitiv brugergrænseflade og funktioner, der imødekommer reelle kundebehov. Arbejdspladsen udvikler sig i et hæsblæsende tempo, men der er en konstant tilbage: Når teknologien åbner op for menneskelig kreativitet og passion, vinder alle. Avancerede hyperautomatiseringsegenskaber og et slankt, intuitivt design er inkluderet i San Diego frigøre. For de omkring 70 millioner personer, der bruger ServiceNow hver dag, strømliner San Diego-versionen Now Platform-oplevelsen.

Ny UI Erfaring

Organisationer i dag oplever den værste talentmangel i et årti, hvilket ændrer magtbalancen mellem arbejdsgivere og ansatte. Medarbejdere leder i stigende grad efter værktøjer og teknologi, der gør dem i stand til at udføre deres arbejde godt, træffe innovative og autonome beslutninger og være modstandsdygtige over for forandringer. Næste oplevelse, er en af ​​de mest forventede forbedringer i ServiceNow San Diego. Det giver en næste generations, intuitiv, skræddersyet oplevelse på tværs af Now-platformen for at fremme produktiviteten, forbedre engagementet og afdække indsigt. HRSDCSM, ITSM, ITOM og andre Now Platform-produkter har nu en ny brugergrænseflade.

Unified Navigation

Next Experiences nye Unified Navigation forener din instanss apps ved at give adgang til indhold fra dem alle i et enkelt vindue. Det giver dig hurtig og nem adgang til de værktøjer, du skal bruge for at få tingene gjort, såsom U116-lister, formularer og dashboards, alt sammen fra den samme Workspace-rude. Desuden giver dens kontekstuelle navigation dig mulighed for at holde styr på, hvor du er, mens du arbejder, hvilket sikrer, at du aldrig mister din plads. The Next Experience’s Unified Navigation giver dig de værktøjer, du skal bruge for at komme igennem din instans og tilpasse dine indstillinger.

 • Alle menuer: Få en liste over alle menupunkter og moduler, der er tilgængelige i din instans, føj dem til dine favoritter, og gå tilbage til dem, du tidligere har besøgt.
 • Kontekstuel app-pille: Se, hvor du er i tilfældet, og vælg varen som en favorit, hvis du ønsker det.
 • Global søgning: Foretag en søgning i hele din instans for at finde de mest relevante resultater.
 • Bemærkninger: Du kan se og skræddersy notifikationer, der er relevante for dig, afhængigt af din adgang og administratorkonfigurationer.
 • Hjælp: Få on-demand assistance, når du har brug for det.
 • Brugermenu: Tilpas din forekomsts udseende og præferencer efter behov.
servicenow unified navigation san diego
Unified Navigation | Kilde: ServiceNow

Smarte landingssider

For at komme i gang vil Next Experience-landingssiderne give dig alle relevante oplysninger. Lister, præstationsanalyse og rapportering (PAR), information og andre elementer, der vedrører din funktion og aktiviteter, vises ofte på disse landingssider sammen med andre funktioner, der giver dig adgang til alle dine nye og prioriterede opgaver på ét sted.

 • Ombordstigning: Lær Unified Navigation-brugergrænsefladen at kende.
 • Visualiseringer: Se, hvor du kan begynde at arbejde, og hvilke opgaver du kan udføre.

360 DevOps synlighed

DevOps-teams kan eje end-to-end-processen, dvs. planlægge, udvikle, bygge, teste, implementere og drive, ved at indsamle data på tværs af hele rækken af ​​livscyklusaktiviteter ved hjælp af DevOps-applikationen. Tilgængelighed på tværs af hele DevOps-værktøjssættet, snarere end blot et enkelt værktøj, fremhæver den overordnede ydeevne såvel som procesområder, der kunne forbedres. Enterprise governance kan accelereres ved at bruge DevOps som et resultat af denne synlighed, mens den inkluderer automatiske ændringsvalg. Forbedringerne i San Diego omfatter opgraderinger til DevOps’ System Health Dashboard, der gør det muligt for DevOps-administratorer at se den overordnede tilstand af integrationer, forbindelsesstatus og datamønstre for behandling af indgående hændelser. System Health-dashboardet giver dig mulighed for visuelt at overvåge helbredet, hændelser og forbindelsen af ​​din DevOps-instans. Interaktive widgets giver dig adgang til oplysninger, der lader dig se og analysere din instanss systemtilstand og detaljer om indgående hændelsesbehandling.

Tech Stack Hyperautomation

Markeder, kunder og teknologi udvikler sig alle i et hæsblæsende tempo. Organisationer skal tilpasse sig i samme takt, men dette er udfordrende på grund af uforbundne systemer og automatiseringsøer. Som følge heraf bliver arbejdsstyrken fortsat belastet af besværligt, gentaget arbejde, som hæmmer innovation.

Automationsmotor

San Diego-udgivelsen introducerer Automationsmotor der giver virksomheder mulighed for at forene deres tilgang til hyperautomatisering ved at integrere AI, lav kode, Robotic Process Automation (RPA) og andre væsentlige teknologier på en enkelt lav-kode platform. Automation Engine kombinerer ServiceNows API-baserede Integration Hub med dens helt nye RPA Hub. Det muliggør UI-baseret integration med ældre systemer, der gemmer værdifulde data. RPA Hub beskæftiger også “digitale arbejdere” eller softwarerobotter til at udføre gentagne aktiviteter som at udfylde webformularer eller kopiere og indsætte mellem applikationer. Som et resultat af dette er medarbejderne i stand til at fokusere på højere værdi og mere engagerende opgaver.

Automationsmotor
Automationsmotor | Kilde: ServiceNow

Automationsmotoren indeholder følgende funktioner:

 • Integrationshub — API-baseret lavkodeintegration, der integrerer ServiceNow med moderne systemer.
 • RPA Hub – Det er et kommando- og kontrolcenter for digitale robotter, der udfører UI-baseret integration og automatisering.
 • RPA Hub talte- Det er en komponent af Now-platformen, der gør det muligt for enhver udvikler at implementere RPA i ethvert ServiceNow-workflow i Flow Designer.
 • RPA Desktop Design Studio –  Det er et lav-kode integreret udviklingsmiljø til at bygge robotter med over 1,300 out-of-the-box komponenter, der hjælper dig med at nå ud til flere kunder.

Field Service Management

 Field Service Management værktøj gør det nemmere for din virksomhed at administrere lokationsbaserede operationer mere effektivt og sikkert. San Diego får et nyt moderniseret udseende med Next Experience UI samt nye dashboards til Planned Maintenance, Field Service Performance Analytics, Contractors og Dispatchers. I det konfigurerbare CSM/FSM-arbejdsområde fungerer Dispatcher-dashboardet som startsiden. Dashboardet viser statistikker i realtid om feltserviceagenters operationer og ydeevne gennem deres opgaver. Ekspeditører kan se oplysninger om afventende forsendelsesartikler og agenters tilgængelighed i realtid. Ekspeditører kan automatisk zoome kortet på en bestemt tekniker eller arbejdsordreopgave, når kortet er udvidet. Sammen med UI- og UX-forbedringer er funktionaliteten også blevet forbedret. For eksempel giver “blød booking” nu dispatchere mulighed for at bygge optimale planlægningsløsninger og eksekvere dem, så arbejdsordreopgaver problemfrit flyttes fra planlagte til tildelte tilstande. Ekspeditører kan bruge den nye planlagte tilstand, som ligger mellem Klar til afsendelse og Tildelt, til manuelt at organisere arbejdsordreopgaver uden automatisk at underrette agenter, når koordinatorer bekræfter arbejdsopgaver.

servicenow field service management
Field Service Management | Kilde: ServiceNow

Evnen til at håndtere dynamisk planlægning for besætningsledelse er også ny i San Diegos Field Service Management. Organisationer kan bruge Field Service Crew Operations til at tildele det samme sæt ressourcer til forskellige opgaver igen og igen. Besætningsmedlemmer kan tildele et bestemt antal timer, dage, uger eller måneder til at arbejde sammen om de tildelte opgaver. Ved hjælp af mobilapplikationen kan besætningslederen holde styr på besætningens arbejdsbidrag. Brugere kan nu:

 • Træk og slip opgaver til besætningsposter i Dispatcher Workspace.
 • I Dispatcher Workspace kan du se placeringer på et kort, mens du trækker og slipper opgaver til besætningerne.
 • Øg besætningsudnyttelsen ved at anbefale de mest kvalificerede teams til bestemte arbejdsordrer.

Strategisk porteføljestyring

Strategisk porteføljestyring (tidligere kendt som IT Business Management) gør det muligt for virksomheder at træffe de bedste beslutninger og bruge digital transformation til at levere større værdi til kunderne hurtigere. Du kan bruge det til at planlægge, levere og spore værdi på tværs af mange teknikker. SPM gør det nemt at forudse væsentlige forretningskrav, allokere ressourcer og vurdere din porteføljes værdi. Det giver dig mulighed for at prioritere nye ordrer og effektivt levere produkter. Vurder relevante investeringer på topniveau, og modificer dem efter behov for at foretage forbedringer. Reducer flaskehalse og administrer strategisk og operationelt arbejde på ét sted for at komme hurtigere på markedet. SPM giver dig mulighed for at tilpasse alle dine aktiviteter for at optimere forretningsresultater og reagere hurtigt på ændringer, så du kan producere mere værdi i stedet for blot mere output. Yderligere komponenter i SPM omfatter Alignment Planner Workspace-applikationen (APW), som hjælper produkt- og porteføljeforvaltere med at skabe organisatorisk tilpasning i lyset af Agile- og produkttransformationsproblemer. San Diego tilføjer flere nye funktioner til APW, herunder evnen til at: • Bruge køreplaner til at planlægge SAFe-eposer inden for en værdistrømsportefølje for SAFe PI’er.

 • Brug Microsoft Azure DevOps til at importere, eksportere og synkronisere dine epos.
 • Brug den markerede planlægningsperiode på køreplanens tidslinje til blot at omlægge et element.
 • Tildel mål til planlægningspunkter af typerne Initiative og Big Rock.

Bortset fra APW er der forskellige yderligere aspekter af Strategic Portfolio Management i San Diego at undersøge. Project Portfolio Management har for eksempel en ny objektiv ramme for at sætte mål, sætte mål og evaluere fremskridt samt økonomistyring. Du kan nu forbedre effektiviteten af ​​omkostningsmodellering ved at informere forbrugerne, når en konto eller omkostningsmodel nærmer sig et foruddefineret tærskelbeløb.

Brancheløsninger, der er specifikt skræddersyet

Agilitet er påkrævet i enhver sektor for at skabe værdi. Dette nødvendiggør udpræget branchespecifik innovation. ServiceNow introducerer nye, specialbyggede industriløsninger med San Diego-udgivelsen, der imødekommer de særlige digitale krav fra banker, forsikringsvirksomheder og teknologileverandører. Indbetalingsoperationerne er indført i bank vil hjælpe med automatiseringen af ​​almindelige indlån og andre finansielle transaktioner. San Diego forbedrer også Client Lifecycle Operations for at hjælpe banker med at strømline indsamlingen af ​​dokumenter, der kræves til medarbejderonboarding, adresseændringer og navneændringer, blandt andet. Financial Services Operations for Forsikring forbinder distributører, forsikringsgivere og tjenester sammen for at strømline processen med at ændre forsikringspolicer.

Teknologileverandør Service Management
Teknologileverandør Service Management | Kilde: ServiceNow

Teknologileverandør Service Management kombinerer kundepleje og drift med AI-drevet selvbetjening og proaktiv support. Den nyudgivne Ordrestyring for teknologiudbydere leverer automatiserede arbejdsgange til hurtigt at lancere og levere produkter og tjenester. Disse to værktøjer, når de bruges sammen, giver teknologiudbydere mulighed for at forbinde hele deres værdikæde, hvilket øger effektiviteten og antænder vækst. Den seneste San Diego-udgivelse kombinerer banebrydende teknologi, en intuitiv brugergrænseflade og funktioner, der imødekommer reelle kundebehov.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *