Kontakt

FORDELE VED AT INTEGRERE SERVICENU MED MICROSOFT TEAM

FORDELE VED AT INTEGRERE SERVICENU MED MICROSOFT TEAM

ServiceNow Microsoft Teams-integrationen hjælper brugere med at udvikle en bedre, mere forbundet oplevelse for deres kunder. Det øger produktiviteten for organisationen, da medarbejderne får problemfri selvbetjening og giver agenter mulighed for at afgøre sager hurtigt.

Når verden skifter til hybridarbejde, har folk brug for værktøjer, der strømliner deres daglige drift og arbejdsgange. Som vi har set under epidemien, har den kombinerede kraft af virksomhedens smidighed og samarbejde aldrig været mere afgørende. ServiceNow er en af ​​de mest populære IT-serviceadministrationsplatforme med en række integrationsværktøjer til at muliggøre integrationsapplikationer, der bruges af flere afdelinger, og strømline data og arbejdsgange. Microsoft Teams er et af de mest populære integrationsendepunkter introduceret af ServiceNow. Selvom ServiceNow kan være meget effektiv inden for ITSM og muliggør virksomhedsdrift, er Microsoft Teams førende inden for sit område, når det kommer til samarbejde. Teams er den hurtigst voksende Microsoft-app med over 270 millioner brugere.

For nylig, ServiceNu introducererd en Teams-samarbejdsapp til dets medarbejdercenter. Det giver medarbejderne en enkelt, samlet platform, hvor de kan få oplysninger, få adgang til ressourcer og indsende serviceanmodninger direkte i flowet af deres arbejde i Teams. Sådanne Collaborative-applikationer er en ny kategori af Teams-apps, der giver rige, samarbejdsoplevelser i chat, kanaler og møder. Integrationen af ​​ServiceNow og Microsoft Teams har potentialet til at forbedre brugeroplevelsen. Indlejring af arbejdsgange i dette enorme samarbejdsområde giver teams som IT og HR mulighed for at fortsætte med at bruge ServiceNow, mens de også samarbejder i Microsoft Teams for at løse problemer.

Kunder, der bruger ServiceNow Paris-udgivelsen eller senere, kan bruge Nu virtuel agent integration med Teams. Værktøjet kan opsætte automatiserede interaktioner for at hjælpe brugere med at få de nødvendige oplysninger om ServiceNow-billetter. Fra brugerens perspektiv er hændelseshåndtering typisk en proces med et begrænset omfang af øjeblikkelig kommunikation, der kræver mere tid og kræfter til at åbne en billet og følge løsningsprocessen. Dette kan tilskrives det faktum, at billetsystemerne enten er anbragt internt eller tilgås via eksisterende VPN-forbindelser og kan endda kræve login-legitimationsoplysninger.

ServiceNow-myndighederne opdagede, at arbejdere i stigende grad forventer disse muligheder, når de vender tilbage til deres kontorer, og arbejdsmiljøer bliver mere hybride.

Applikationer af Microsoft Teams-integration:

ServiceNow tilbyder en række integrationer med Microsoft Teams, der muliggør en række forskellige use cases. Disse forbedrer igen den overordnede effektivitet og produktivitet af forskellige teams og afdelinger.

  • ITSM-integration med Microsoft Teams giver dig mulighed for at forbedre medarbejder- og agentproduktiviteten ved at tilbyde it-tjenester gennem MS Teams. Det giver it-agenter mulighed for at starte en chat med medarbejdere gennem MS Teams.
  • HRSD integration med Microsoft Teams giver dig mulighed for at tilbyde HR-tjenester gennem Teams som en ekstra kanal. HR-repræsentanterne kan også interagere direkte med en medarbejder.
  • Meddelelsesforbindelsen til MS Teams giver agenter mulighed for at starte Teams-opkald eller interaktion med en medarbejder direkte fra arbejdsområdet eller Agent Chat. De kan håndtere de kritiske hændelser fra Major Incident Management (MIM) workbench gennem Teams.

Fordele ved ServiceNow Microsoft Teams Chat-integration:

  • Mødeintegration: Integrer dine mødeinformations- og kommunikationsopgaver direkte i Teams for en klar forståelse og hurtigt samarbejde.
  • chatbots: En enkelt virtuel agent, der kan hjælpe med HR, IT, juridiske og andre problemer.
  • Handlingsbare meddelelser: Medarbejdere kan nemt handle på vigtige beskeder uden at forlade Teams Medarbejdere er i stand til at svare på meddelelser om billetterne, anmodede elementer og ændre anmodninger fra Microsoft Teams
  • Chat for at ringe: For hurtigt at forstå og løse et problem kan agenter invitere en medarbejder til et Teams-opkald med det samme fra en livechat. Videoopkald og skærmdeling er også tilgængelige med Chat-to-Call, hvilket giver agenter mulighed for drastisk at forkorte tiden til løsning ved hurtigt at diagnosticere en hændelse. I mere komplekse situationer kan agenter slutte sig til medarbejdere via video for at give et mere personligt præg
  • Større Incident Management (mødeudvidelser inkluderet): Agenter kan hurtigt samarbejde i et gruppemiljø for at løse organisationsdækkende hændelser gennem en standardiseret proces. Med mødeudvidelser kan væsentlig information leveres fra Now-platformen direkte til et Teams-møde for at give agenter et fælles perspektiv på den aktuelle hændelse og muliggøre hurtigere reaktioner.

Konklusion

Med Microsoft Teams-integration som en vigtig kommunikationskanal i din organisation, vil du være i stand til at udvikle en bedre, mere forbundet oplevelse for dine kunder. Med en brugervenlig UI og fantastiske funktioner tilbyder integrationen medarbejderne en problemfri selvbetjening og giver agenter mulighed for at afgøre sager hurtigt.

Hos AvanteNow har vi allerede gennemført adskillige implementeringer af IT Service Management-integrationen med Microsoft Teams, og vi har haft succes med at levere en kundetilpasset forstærkning – noget ServiceNow unægtelig er god til. Integrationen er enkel at konfigurere og bruge, og den forbedrer brugeroplevelsen markant ved at reducere den tid, det tager for rekvirenten og resolveren at kommunikere via e-mailkæder og/eller aktivitetslogopdateringer. Integrationen af ​​Microsoft Teams med ServiceNow er en af ​​de mest efterspurgte funktioner i nyere tid, og vi havde en fantastisk oplevelse med at integrere og tilpasse det til vores kunder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *