Kontakt

HVAD ER ET CIO-DASHBOARD, OG HVORDAN HJÆLPER DET DIN VIRKSOMHED?

HVAD ER ET CIO-DASHBOARD, OG HVORDAN HJÆLPER DET DIN VIRKSOMHED?

CIO-dashboards er populære værktøjer, der bruges af tech-ledere til at evaluere deres teams aktiviteter og spore succes i deres daglige drift.

ServiceNows IT-systemstyringssoftware til mellemstore virksomheder har udviklet sig til at levere handlingsorienteret intelligens via dashboards i takt med, at størrelsen og omfanget af netværk er vokset. Disse dashboards tjener som en værdifuld ressource for virksomheder af alle størrelser for at få adgang til information på virksomhedsniveau. Små og mellemstore virksomheder kan nu kontrollere hele deres infrastruktur, inklusive mobile enheder, pc’er, lagring og skyydelse, servere og netværk takket være teknologiske fremskridt. CIO’er og andre ledere kan bruge dette dashboard og analyseteknologier til at opnå en bedre forståelse af deres it-infrastruktur og hvordan den fungerer.

CIO-dashboards er populære værktøjer, der bruges af tech-ledere til at evaluere deres teams aktiviteter og spore succes i deres daglige drift. På trods af deres betydning på IT-organisationsniveau, udnytter mange virksomheder ikke disse stærke KPI-værktøjer. Dette oversættes til rystende beslutningsgrundlag og har indflydelse på aktiviteter, strategi og planer.

AvanteNow hjælper CIO’er, VP’er for ingeniører og ingeniørledere med at skalere deres virksomheder ved at inkorporere omfattende dashboards i deres planer. Et godt CIO-dashboard består af målinger, der giver dig et klart billede af dine operationelle, forretningsmæssige, økonomiske, sikkerheds-, udviklings- og kvalitetssikrings-nøglepræstationsindikatorer. Vi fremmer en datadrevet kultur, der konstant analyserer ydeevne, identificerer risici og muligheder og hjælper ledere med at træffe de bedst mulige beslutninger på det rigtige tidspunkt.

Lad os gennemgå de vigtige CIO-dashboard-metrics, der kan hjælpe dig med at forstå din afdelings aktiviteter på et øjeblik, samt hvordan hver metric kan hjælpe dig med at spore og organisere dit arbejde. Denne blog vil give dig præcise og praktiske oplysninger om, hvordan du bruger CIO-dashboards til at maksimere din aktivitet. Vi vil også forklare, hvordan CIO-dashboards kan hjælpe virksomheder med at se, hvordan tekniske teams fungerer, hvordan ressourcer bruges, og hvordan man evaluerer succes.

Her er nogle CIO-dashboard-metrics, du skal kigge efter:

  • Sikkerhed

I ethvert virksomhedsmiljø, sikkerhed er vigtigt. Dashboardet beregner risikoeksponering baseret på forskellige risikovurderinger og scenarier. Dette inkluderer indsigt i højrisikosikkerhedsproblemer fra ServiceNow-instanser, sårbarheder fra skyen og virksomhedens indstillinger og den hastighed, hvormed sikkerhedsproblemer håndteres.

Sikkerhedschefer kan bruge kunde- og personaleberedskabsmålinger til at se, hvor effektivt kunder og medarbejdere er forberedt på trusler. En holistisk forståelse af sikkerhed sikrer, at IT’s forretningspåvirkning ikke er begravet under bjerge af data.

  • Portefølje- og programstyring

ServiceNows platform fokuserer på at afstemme eksekvering med strategiske forretningsmål for at levere til tiden og budgettet. Indsigten på højt niveau identificerer programudførelsesrisici, sporer programfordele i forhold til forventede mål, kobler ressourcer til strategiske prioriteter, kontrollerer budgetafvigelser og letter vedtagelsen af ​​forestående udgivelser. Ledere kan dykke ned i et porteføljeperspektiv for at få en bedre forståelse af udførelsesproblemer og succeser.

  • Applikationer og tjenester

En af de vigtigste succesfaktorer er at have it-apps og -tjenester, der fungerer, som de skal. Du kan bruge dashboardet til at spore applikationsudnyttelse, vedtagelse og brugsfrekvens for at opdage forbedringsmuligheder. Det giver også data relateret til eksekutiv funktion, område, specifik applikation og indsigt på serviceniveau.

Disse data bruges af IT-ledelsen til at sikre, at investeringerne er på rette spor for at give de forventede resultater og til at foretage kursændringer efter behov. IT-direktører kan øge den operationelle effektivitet uden at ofre medarbejdertilfredsheden ved at se på det store billede.

CIO Dashboard er en one-stop-shop til at forstå kunders, interessenters og medarbejdernes synspunkter om it-varer og -tjenester. Interne apps såsom medarbejderportalen, Virtual Agent-chatbot, Now Mobile-appen og IT-infrastruktur kan bruges til at indsamle medarbejderfeedback. Resultaterne af undersøgelsen af ​​it-medarbejdernes engagement kan også ses. Disse tal hjælper med at identificere og lukke huller i implementeringen.

Hvorfor vælge ServiceNow-platformen?

 CIO Dashboard giver IT-lederteamet væsentlige beslutningsværktøjer. Now-platformen gør det til en leg at kombinere data fra adskillige ServiceNow-instanser samt tredjepartsapps til en enkelt glasrude.

Tendenser i nøglepræstationsindikatorer vises i forhold til mål i ServiceNow Performance Analytics. Ledere har adgang til kildedata fra hele organisationen. Det faktum, at CIO’en og hans team kan få adgang til dataene fra deres mobile enheder, er en væsentlig fordel.

Platformen er i stand til at efterligne følelsen af ​​en webapplikation og booste brugeroplevelsen ved at bruge Now Experience. Understøttende dashboards med vidensgrafer i konteksten giver præcis indsigt til it-lederskab. I sammenhæng tydeliggør metriske definitioner datakilder og beregninger.

Ledelsen kan drive IT som en virksomhed med CIO Dashboard. Ledere har synlighed i alle elementer af IT-drift, hvilket giver dem mulighed for at opdage muligheder for at forbedre effektiviteten, forbedre brugeroplevelser og forsvare deres drift mod trusler på en kontinuerlig basis. Og med hver vejspærring, de støder på, kan de træffe informerede beslutninger for at forblive på sporet og i overensstemmelse med deres mål.

Afskedstanker: 

AvanteNu hjælper dig med at udvikle et veludført CIO-dashboard, der integrerer mange metrics og samler dem i et enkelt panel for at give de ideelle betingelser for sund beslutningstagning. Du kan opnå en omfattende forståelse af IT- og ingeniørlandskabet ved at sammenligne KPI’er med deres mål og tidligere værdier.

Vi hjælper virksomheder med at få synlighed i det arbejde, ingeniører udfører, og med at bestemme organisatorisk effektivitet. Book en demo hos os, hvis du vil finde ud af, hvor tæt du er på linje med forretningsinitiativer, og hvordan du kan forbedre dine udviklingsprocesser.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *