Kontakt

HVAD ER HUMAN RESOURCE SERVICE DELIVERY (HRSD)?

HVAD ER HUMAN RESOURCE SERVICE DELIVERY (HRSD)?

ServiceNow Human Resource Service Delivery (HRSD) er en best-practice-strategi til automatisering og standardisering af HR-aktiviteter i din virksomhed. 

ServiceNow HR Service Delivery forbedrer medarbejderoplevelsen ved at automatisere rutineoperationer, give værktøjer til at hjælpe HR-professionelle med at levere forskellige HR-tjenester og kommunikere med medarbejdere til tiden. HR Service Delivery hjælper for eksempel HR-teams med at fokusere på operationer af højere værdi, der markant fremmer selvbetjeningsforbedringer til brugeroplevelsen ved at automatisere mange af de gentagne, manuelle processer, som de udfører.

HRSD inkluderer over et dusin applikationer, der giver dig mulighed for at ændre måden, du leverer HR-tjenester på. Du behøver dog ikke anvende alt med det samme.

Nogle af de vigtigste HRSD-applikationer er:

  • Sags- og vidensstyring: 

For at give en bedre serviceoplevelse skal du standardisere dokumentationen og opfyldelsen af ​​medarbejderforespørgsler og -anmodninger. HR-sager kan oprettes, ses og redigeres ved hjælp af programmet HR Case and Knowledge Management. Mens den forbedrer HR-tjenester og effektivitet, hjælper appen organisationer med at kontrollere dokumentation, interaktion og opfyldelse af medarbejderforespørgsler og -anmodninger. Medarbejdere kan bruge e-mail, chat eller telefon til at forespørge om eller anmode om HR-tjenester såsom løn, fordele, medarbejderforhold eller generel information.

Sundheden af ​​HR-sagsbehandling afhænger af udviklingen af ​​en robust videnbase. Når medarbejdere ringer til HR med et spørgsmål, bliver de ofte sendt rundt, indtil den rigtige agent svarer. Sagsbehandlingen vil være mere effektiv, hvis der over tid opbygges en videnbase med standardprocesser for alle typer anmodninger. Medarbejdere behøver ikke at opsøge HR-personen, der har en unik ekspertise; i stedet er oplysningerne tilgængelige for enhver.

  • Medarbejdercenter: 

Opret en multi-afdelings medarbejderportal, hvor de kan forblive involverede, produktive og informerede, mens de også anmoder om tjenester. Medarbejdere kan erhverve information og tjenester, se anmodninger og kommunikere med live HR-agenter ved hjælp af ServiceNows HR-selvbetjeningsside.

ServiceNow giver medarbejderne mulighed for at søge efter almindelige oplysninger om HR-fordele, virksomhedens politikker og forskellige andre emner i form af vidensartikler. Medarbejdere kan få besvaret deres spørgsmål uden behov for menneskelig indgriben med Virtual Agent chatbot.

Medarbejdere opfordres til at udføre simple opgaver på egen hånd ved hjælp af kyndige artikler, hvilket frigør HR-agenter til at håndtere mere komplekse problemer. Medarbejdere kan bruge portalen til at få HR-assistance, hvis de stadig har brug for assistance. Medarbejdere kan også bruge webstedet til at få adgang til HR-sager, anmodninger, teams, organisationsdiagrammer, tildelte opgaver, interagere med HR-specialister og anmode om en række tjenester.

Employee Service Center sænker dramatisk omkostningerne til HR-support og øger medarbejdernes produktivitet. HR-aktiviteter kan delegeres til forskellige afdelinger såsom IT, Finans, Sikkerhed og andre. Værktøjet kan også bruges til at holde styr på overordnede fremskridt med henblik på at træffe HR-strategiske beslutninger.

  • Virksomhedsovergange og onboarding: 

Lever positive oplevelser på tværs af medarbejderrejsen for at øge produktiviteten. Konsolider og strømlin en medarbejders komplette onboarding-proces med en enkelt anmodning. Hver gang en medarbejder skal optages, kan HR-afdelingen indtaste medarbejderens detaljer, før de begynder at træne, og ServiceNow HRSD klarer resten.

Det genererer en brugerprofil og gør det muligt for processer at automatisere onboarding-processen på tværs af virksomheden. Den tildeler automatisk opgaver til de forskellige involverede afdelinger og sikrer, at de udføres, såsom at få sikkerhedsskilte fra faciliteter, anskaffe en bærbar computer fra IT-teamet, anmode om løntilmelding fra økonomi og så videre. Dette giver en problemfri onboarding-oplevelse for nye medarbejdere, eliminerer den manuelle HR-proces og øger afdelingens effektivitet.

ServiceNow Mobile HR Onboarding app gør det muligt for medarbejdere at blive optaget hurtigt fra ethvert sted. Dette har vist sig at være yderst nyttigt for virksomheder med hensyn til at onboarde medarbejdere og få dem op at køre med det samme under pandemien. På samme måde sletter ServiceNow medarbejderprofilen og alle tilknyttede registreringer, når en medarbejder forlades, efter opsigelsesdatoen.

  • Medarbejderdokumenthåndtering:

ServiceNow automatiserer og administrerer store mængder af medarbejderdokumenter som blandt andet løn, intern systemadgang og personalegoder. Virksomheder kan udnytte dette værktøj til at vedligeholde dokumenterne uden hjælp fra HR-repræsentanter.

konklusion:

ServiceNow HRSD er bygget til den moderne arbejdsplads. Enhver virksomhed har brug for et pålideligt system til at understøtte sin arbejdsstyrke. Selv når vi går over til en hybridmodel i kølvandet på pandemien, står HR over for betydelige udfordringer i form af konstant ansættelse, offboarding og håndtering af medarbejderforespørgsler og -anmodninger. HR Service Delivery gør det muligt for organisationer at give medarbejderne engagerende, holistiske HR-tjenester.

I dag omfavner organisationer mobilitet, integrerer med IT og faciliteter, integrerer tjenester på tværs af platformen og engagerer sig med medarbejdere. Virksomheder kan bruge ServiceNow til at nedbryde organisatoriske siloer og skabe et samlet miljø for at låse op for medarbejdernes værdi, nå forretningsmål, øge produktiviteten og tilpasse sig skiftende branchebehov.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *